Kremācija

Kremācija ir viens no alternatīvajiem veidiem, kā organizēt atvadas no aizgājējiem, kura kļūst arvien populārāka Latvijā. Kremācija dāvā iespēju saglabāt piemiņu par mirušo daudz individuālākā veidā: daži izkliedē pelnus, citi glabā urnu mājās vai apglabā urnu ģimenes kapuvietā kapsētā.

Latvijā kremācijas procesu stingri regulē likumi un, to veicot, ir jāievēro noteiktas normas un noteikumi. Krematorijas ir aprīkotas ar speciālām krāsnīm, kas ir projektētas šīs procedūras veikšanai ar cieņu un saskaņā ar likumu.

Tuva cilvēka zaudējums tuvinieku dzīvē vienmēr ir sarežģīts un emocionāls process. Šādos brīžos aizgājēja ģimenes locekļiem bieži ir nepieciešama speciālistu palīdzība, kas atvieglos un paātrinās tuvā cilvēka izvadīšanas organizēšanas procesu.

Apbedīšanas birojs ANGEL nodrošina kremācijas pakalpojumus gan Rīgā, gan visā Latvijā. Mēs rūpējamies par katru niansi, lai atvadu process notiktu ar cieņu un mīlestību. Mēs esam gatavi palīdzēt visu nepieciešamo dokumentu noformēšanā, atvadu ceremonijas organizēšanā, urnas izvēlē un citos jautājumos, tādejādi palīdzot ģimenei pārdzīvot šo grūto brīdi.

Pēc kremācijas ceremonijas mēs paši izņemsim urnu no krematorijas un nogādāsim to uz mūsu birojā Maskavas iela 108, Rīgā, kur Jūs varēsiet to paņemt uzreiz vai tad, kad būsiet izlēmuši, kā rīkoties ar urnu.

Mūsu pakalpojumi aptver visus šā procesa aspektus, sākot no visu diennakti pieejamām konsultācijām pa tālruni:

+(371) 200 800 07

+(371) 270 206 05

Dati rediģēti: 26. Septembris 2023.

Citi jaunumi, kas jūs varētu interesēt

Atvērtās kapsētas Rīgā un Jūrmalā

Atvērtās kapsētas Rīgā un Jūrmalā

14 decembris 2023

Pirmie soļi vai kā rīkoties saskaroties ar tuvinieka nāvi?

20 septembris 2023

Kremācija

16 septembris 2023

© SIA Apbedīšanas birojs “ANGEL”, 2014–2023
Developed emorialServices
Design Taya

Mēs izmantojam sīkdatnes. Daži no tiem ir obligāti, bet jūs varat izlemt par citiem.